Waar zijn we trots op?

Versheid behoort tot onze waarborging van onze kwaliteit en daar zijn we trots op. Onze producten worden traditioneel met zorg en gepresenteerd, met als enig doel om de klanten altijd centraal te stellen.

Elke dag bieden wij een breed scala aan verse en gezonde sandwiches. Onze principes zijn eenvoudig en tijdloos. Sandwiches worden met veel passie en liefde voorbereidt.

We verbinden ons ertoe om de hoogste normen te leveren in elke sandwich die we maken.

ONZE VISIE

  • Voortdurend innoveren op het gebied van de voedingsindustrie.
  • Nummer 1 zijn in het aanbieden van verse & gezonde sandwiches in heel Nederland.

ONZE MISSIE

Het maken van sandwiches, salades en soepen van de beste kwaliteit! Een sfeer creëren waarin we de slimste en meest getalenteerde mensen in de branche kunnen aantrekken, behouden en motiveren. Een uitnodigende warme sfeer voor onze klanten creëren om heerlijke producten aan te bieden.

Kernwaarden

Ervoor te zorgen dat onze medewerkers voorop staan, zodat ze beter voor onze klanten en gasten kunnen zorgen. Wij bieden onze medewerkers vrije tijd en ruimte, zodat zij creativiteit en oog voor onze klanten blijven houden. Eigenaren en personeel moeten de mogelijkheid hebben om uit te rusten, tijd door te brengen met familie, vrienden en aanbidding als ze daarvoor kiezen.

De CHEF

Onze chef-kok is zeer ervaren en kan voor alle gelegenheden en feesten werken met buitengewone aandacht voor elk klein detail. De chef-kok is creatief gekwalificeerd persoon die van innovatie houdt en de verwachtingen van mensen kan overtreffen